Acai Berry – priset, var man kan köpa, hur det fungerar, var man kan köpa den

Vad är Acai Berry?

Acaiberryen är en druva-liknande frukt som också är känd som superfood på grund av dess olika hälsofördelar, det används för behandling av flera medicinska komplikationer såsom viktminskning, artrit, erektil dysfunktion, cancer, högt kolesterol, avgiftning som samt förbättra den allmänna hälsan. Det är en bra källa till fiber, hälsosamma fetter och antioxidanter. De säljs i form av frysta massa, juice, kapslar och pulver och tippad som den mest effektiva kosttillskott.

Varifrån Acai Berry ifrån?

Acaibär växer på kålpalm trädet; Det är en gammal frukt som finns i Centralamerika och Sydamerika. Det kan också hittas i länder som Brasilien och Belize. Den har ett frö och har en karakteristisk lila svart färg. Frukten kräver en fuktig miljö som träsk att frodas. I tusentals år har Amazonas regnskog varit growingAcai Berry.

Vad är dess eventuella hälsofördelar?

Enligt en forskning, är Acai Berry rikt på antocyaniner, vilka är en form av växt antioxidant som har förmågan att sänka kolesterolhalten i blodet. Eftersom det är en superfood kan det hjälpa att förlora och behålla vikten. Moderna skönhetsprodukter använder acai olja eftersom det innehåller antioxidanter som kan ge en frisk lyster på huden. Det är optimalt för att hålla matsmältningssystemet rena; detta bär har kraftfulla kapacitet avgiftning och är en traditionell källa av kostfiber. Acai är också hög i ellagsyra och vitamin C som undertrycker tillväxten av cancer. En studie visar att polyfenolföreningar som extraherats från acai förstörde cancercellproliferation med 56 till 86%.

Vad är negativ och biverkningar av Acai Berry?

Du bör undvika denna frukt om du är känslig för acai eller ha pollen allergies.Acai Berry kan orsaka vissa biverkningar såsom diarré, sjuk känsla, huvudvärk magont samt allergiska reaktioner.

Överskott av någonting förorsakar biverkningar; du måste ta acai bär med måtta för att undvika dessa biverkningar.

Rekommenderad dosering och tidpunkt för Acai Berry

Flera doseringsformer tillgängliga såsom pulver, juicer, kapslar, krämer, lotioner och vätskor. rekommendationer kapseldoserings är typiskt 1000 mg en eller två gånger varje dag med mat.

Acai juice kan tas två gånger dagligen, en gång när du vaknar och en gång innan du somnar, ca 2 uns på en dag.

Acai Berry Supplements

Det finns många produkter på marknaden som påstår sig innehålla acai bär som ger dig kapsel 1500 mg ren frystorkad acai pulver.

Acai Berry Interaktioner

Ta acai berry tillägg efter samråd med din vårdgivare. Det kan interagera med smärtstillande läkemedel inklusive NSAID (icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel) såsom Aleve eller ibuprofen.

Slutsats Acaiberry

Acai bär ger antioxidanter och andra viktiga näringsämnen som är avgörande för din hälsa. Acai kan konsumeras råa, i drycker såsom juice, i tablettform, energidrycker och smoothies. Rådgör med din vårdgivare innan du tar acai tillägg om du redan tar några andra läkemedel.

Liknande inlägg

  • Om jag frågade dig vad din favorit grönsaker var du nästan definitivt inte skulle svara ”rödbetor.” Även om jag frågade … Läs mer
  • Om du skulle fråga mig frågan, “Hur Epimedium Extract hjälp Män med erektil dysfunktion?” Jag skulle svara … Läs mer
  • klorogensyra (CGA) popularitet och UsesThere finns flera bitar av marknadsföring som hävdar ”gröna kaffeextrakt,” … Läs mer
About Anja Ulf 27 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.