Eco Slim – yttranden, kommentarer, pris, var man kan köpa

så att vi har en ny patient “Eco slim (slim miljö vilda bär)”. En annan universalmedel för viktminskning trollspö för nedbrytningen av fett Grail för bantare över hela världen och … Sluta!

Vad vi så eftertryckligt, och just off the bat? Kanske är det inte så illa, men vi har redan lagt rädsla i dig! Så kommer inte att gå.

Bone Broad svepande anklagelser mot någon som helst: inget insulin, ingen fruktos, inget fett, inget eko för smal

I denna artikel kommer vi att undersöka sammansättningen av brustabletter miljö smal, kostnaderna, lära om de ska gå ner i vikt, hur sammansättning och biverkningar läsa recensioner av verkliga kunder och läkare. Ring motsvarigheter och det verkliga priset av miljö smal, om du kan köpa den på supplementstore och ger instruktioner för användning av tillägget, och svar kan jag köpa slim i sparsam apotek!

Beskrivning Eco Smal

Så du har ett nytt ord när det gäller viktminskning brustabletter miljö Slim. Enligt deras färgstarka hemsida, är Eco slim innovativa upptäckten av forskare som lovar oss minus 10-12 lbs. i en månad, vi lovar 100% naturliga ingredienser som inte kommer att påverka hjärtat och nervsystemet.

Återigen, enligt tillverkaren, har tillägget en punkt inverkan på kroppsfett (oavsett vad det innebär). Och här börjar bedrägeri, ja, det är fusk!

Bone bred i sin artikel Hur att bränna fett? redan förklarat detta, men återigen: vi kan inte röra med viktminskning en viss del av kroppen. Om vi ​​gå ner i vikt – gå ner i vikt helt. Det går inte att rikta fettförbränning, till exempel, höfter och rumpa inte röra den.

Försök att blåsa en ballong på bara ett ställe! Bulb blåst, oavsett dina önskningar hela, inte delar. På samma sätt är det orealistiskt att tvinga kroppen att bränna fett precis där det mest ont. Vanligtvis gå ner i vikt först, bröst och ansikte och sedan andra delar – och inte nödvändigtvis de som behöver kroppen först gör sig av med de insättningar som enligt hans mening han minst behov

.

Så, minus ett poäng av 10 för förvrängning.

Hur många piller är i ett paket Eco Slim?

I det nya paketet endast 10 bitar. Inte överraskande, säljarna bara gjorde ett mycket Påträngande vparivayut du köper från 5 st, och inte se ner på en lögn: att de har endast fem burkar försäljning är möjligt effekten av viktminskning börjar först med 2 paket, och kursen kan inte avbrytas annars något kommer att hända, men ingen vet vad. Smart CABG efter att ha talat med kunniga människor avslöjade hemligheten med denna uthållighet är tillverkaren tjänar praktiskt taget ingenting från försäljningen av ett paket – det är mycket pengar spenderas på reklam, betalning av call centers, falska recensioner, etc. (och inte på kliniska studier, märk väl). Det mest optimala för tillverkaren är att köpa 3 burkar på en gång. Så kom ihåg det.

Tillverkare Eco Smal

Vitryssland. Gå till frågan och försäljning av Eco slim på apotek?

Var kan man köpa Eco Slim?

Definitivt inte i supplementstore. Endast på platser, som ett moln på Internet. Vilka är de viktigaste svår att besvara eftersom de alla är mycket lika. Din beställning kommer att vara för veckan.

Hur man skiljer en falsk från den ursprungliga

No way. Inga unika klistermärken, hologram eller insignier tillägget. Som de skriver: det viktigaste tecknet på förfalskning – sönderfallande tabletter (den så kallade “pressat puder”). Tja, bara mycket bekvämt att komma upp – du först köpa och sedan inser att du måste sälja påstås falska! Men vi förstår varför detta görs. Tillverkarna därmed skydda sig mot negativa recensioner, bara att svaret är: “Du har köpt en falsk för henne, vi är inte ansvariga” Visa sin list:

Titta på dem, är de fortfarande kränkt! Jo, naturligtvis, kan du enkelt ta bort sanningsenliga negativa kommentarer från world wide web. Men du vet, även kontrolleras bra och riktiga medicin inte alltid hjälpa människor och det är inget fel eller ovanligt, men något vi aldrig sett att läkemedelsföretag rusade på alla platser och krävde att ta bort människors åsikter, skrikande att de’ re liggande. Fortfarande minus en punkt.

Hur mycket är det Eco Slim?

Och här är en mycket intressant situation. Vi hittade olika erbjudanden från, men att döma av recensioner, beslutsfattare är oärligt om priset.

Men den verkliga yttrande som är att människan kommer att betala. för förpackning. I kommentarerna naturligtvis sprang omedelbart företaget och började skrika att det är falska:

Hur lång är hela kursen?

Det är inte klart. Uppenbarligen på hur mycket tålamod och pengar nog

Kontra

Instruktion och metod för användning Eco Slim

Så, hur man tar miljö smal? Det finns inget komplicerat: det är nödvändigt att dricka minst upplöst i 200 ml vatten 1 tablett dagligen under eller efter en måltid (även på vissa platser, möttes vi av den information som kan vara upp till 3 gånger per dag).

döma av omdömen, tabletterna upplöses dåligt, upp till 5 minuter och lämnar en rest som för lösliga kosttillskott indikerar en genomsnittlig Kach-ve produkter. Vad ska smaka den verkliga Eco smal? Säg, askorbinsyra, en del säger en “Himonya” smak.

Noggrann analys av biverkningarna komposition analys Eco Smal

Kompositionen har följande information från webbplatsen: “Utvecklad på grundval av B-vitaminer som främjar nedbrytningen av fett (Ja, versaler), koffein, guarana extrakt, bärnstenssyra, kitosan, extrakt av Coleus forskolii , algextrakt Fucus, L-karnitin.

Tja, ingenting ovanligt, varannan tillägg för att förbättra hälsan hos samma sammansättning. Men låt oss sval och analysera allt i detalj:

 1. Taurin 480 mg. Är en essentiell aminosyra som vi får varje dag från kött, fisk och mejeriprodukter. Det inte är involverad i processen för bildning av proteinet, men är en viktig komponent i vävnaderna hos olika system, särskilt nervösa. I själva verket bidrar till att något minska nivån av socker och kolesterol i blodet, minskar trötthet, slöhet, svaghetskänsla, irritabilitet med emotionell överbelastning. På doseringen, i vilket taurin presenteras i en Eco-smal, är det vanligtvis används för att behandla diabetes, kardiovaskulär sjukdom och other.Slimming och sportändamål, vanligen använda dosen till 1000 mg. av aktiv substans. Vi har grundligt grävde i forskningen om taurin och sport, tillsammans med viktminskning, och fann följande: tyvärr, alla ger olika insikter. Särklass är det känt att taurin är användbar för hälsan hos människor som lider av hjärtsjukdomar, problem, inflammatoriska sjukdomar, neurologiska sjukdomar och för dem som löper risk att utveckla stroke, diabetes, njursjukdomar, cancer och andra sjukdomar. Men publicerade rapporter om en ökning av prestanda när du använder taurin förblir controversial.But totalt har vi inget dåligt mot taurin inte ha några anspråk mot honom.
 2. Bärnstenssyra, 100 mg. Vår kropp själv kan producera det – ca 200 gr. en dag, det är hur mycket han behöver för att stödja deras livscykel. Den innehåller också nästan alla jästa drycker såsom fermenterade mjölkdrycker, vin och öl, ost, råg produkter, öljäst, ostron, omogna krusbär och vindruvor, saften av sockerbetor, röda och svarta vinbär, sparris, Yam, inlagda grönsaker och frukt etc. friska, äta normalt och inte upplever hög belastning personen i stort sett ingen brist i ämnet. Men under inflytande av ogynnsamma betingelser (påkänning, tung fysisk arbete) ökar förbrukningen av bärnstenssyra, och det finns ett underskott. Då, kanske, är det vettigt att ta det i supplementet form.So, ett ode till bärnstensyra från Internet: “stimulerar energi i vävnaderna utan en efterföljande negativa effekter, hjälper till att sänka kolesterol, förbättrar cellulär andning, accelererar blodflödet och gör det mer intensiv, minskar effekterna av strålning, förhindrar bildandet av tumörer, har anti-inflammatorisk effekt, särskilt i “kvinnliga” sjukdomar och sjukdomar mochevyvodjashie systemet. antidepressivt medel, hjälper till att ta itu med ilska, rädsla och negativa känslor.” Ärligt talat, vi alltid överraskad av en sådan bedömning av eventuella tillägg. Och det botar cancer och sänker kolesterolet och kronisk cystit från hennes körningar (som för övrigt är svåra att bota). Vår uppfattning är att om bärnstenssyra var ett botemedel, är det de sjuka människor på jorden skulle ha remained.If du är på en diet – i detta fall kommer bärnstenssyra hjälpa lite snabbare att göra sig av den ackumulerade kroppsfett. Och du kommer att känna mer energisk. Tja, allt. Och förresten, kosttillskott för viktminskning är det oftast upp till ett Gy. Är säker dos till 600 mg. I allmänhet, enligt vår mening, skulle det vara möjligt att uttrycka det, och mer, cirka 400 gr. – bärnstenssyra är mycket billig, såg jag personligen det i butiken för 17 … blister.Why nästan alla studier som finns på Internet för “bärnstenssyra” är förknippade med kroniska alkoholister & nbsp; Men det är mycket irritera magsäcken orsakar halsbränna och ökar trycket -. Detta bör beaktas
 3. koffein, 48,4 gr. Om koffein alla vet den enda anmärkning ett faktum: dosen är mycket liten, som i snabbkaffe, trots att friska vuxna kan konsumera upp till 400 milligram koffein per dag. Enligt vår uppfattning, var det möjligt att lägga till minst 150 mg.
 4. Inositol, 24 ml. Vitamin B8, som förstärker effekten av koffein och taurin om fysisk och mental prestationsförmåga, vilket i slutändan ger en kraftfull energigivande effekt. Hela dagen friska vuxna behöver inte mer än 2 gram. Låt oss inte glömma att det här är ett ämne som produceras av kroppen, så det är tillräckligt för att erhålla cirka 0,5-1 Gy. från livsmedel eller genom medicinering.
 5. Vitaminer av grupp B. väl, utan tvekan är de användbara och nödvändiga för organismen: de ökar effektiviteten, i vilken utsträckning är antidepressiva medel. Men vi har märkt, eftersom deras roll är överskattad inom viktminskning. Dessa vitaminer påverkar viktminskning endast indirekt, indirekt höja humöret, hjälper dig att bättre smälta proteiner och fats.We vill också betona att detta tillägg är bara en mikroskopisk Dazu vitaminer! Jämför rekommendationer. Den genomsnittliga dagliga efterfrågan för de viktigaste representanterna för Grupp B: Vitamin B1: 1,2-1,4 mg Vitamin B2: 1,5-3,0 mg. Vitamin B3: 5-10 mg. Vitamin B6: 2,0-2,2 mg vitamin B9: 0,2-0,5 mg. Vitamin B12: 2-5 mg
 6. OL>.

  Hmm, var är algerna? Vi se att sammansättningen av EcoSlim INTE innehåller några naturliga frukter av skogen, eftersom det finns nr kitosan, extraktet av Coleus forskohlii, algerna fucus och L-karnitin (som fungerar inte fett brännare för viktminskning: typer, effektivitet, biverkningar. Thermogenics. L karnitin. Lipo-6. ), vad som påstås aktivt i online-butiker. Minus 2 poäng för liggande och svag för viktminskning delen.

  och förklara för oss dum som dessa inskrifter galleryroot med sammansättningen av dessa piller?

  Slutsats: sammansättningen i princip normalt, men dosen är liten – det är bara de vanligaste vitaminerna och ett par av energidrycker. En logisk fråga uppstår genom vad dessa brustabletter bör säkerställa viktminskning? Det är inte värt pengarna och ger inte samma effekt som utlovat. Det högsta belopp du får: det blir lättare att komma upp på morgonen (fortfarande gör, i själva verket du verkar dricka en stark kopp kaffe), ja, kanske till och med stämningen förbättrats. Ingen viktförlust, i synnerhet på 12 kg på en månad kommer inte att vara 100%, om du inte kommer att sitta på en lågkaloridiet och motion.

  Analog och dess verkliga värde på apotek Eco Slim

  Vad att ersätta tillägg för viktminskning och vad som kommer att vara det pris om du köper på apoteket?

  Vårt val : vi behöver inte ens att råda dig de färdiga kosttillskott – det blir billigare att göra det själva. Köpa på apoteket den vanligaste vitamin B-komplex (200 s., Se hur billigt det finns 49 billiga vitaminer effektivt komplement för hälsan hos hela familjen , ingen anledning att vara tweaks apotekare typ av omedelbar bäst, och ett tusen för 1500 bara leda till att du flyga: allt detta är nonsens, ta billig och inte “sumlevayus”), rekordet av bärnstenssyra (17 p), koffeintabletter (90 p) och allt.. Utan taurin mer än möjligt att göra, vi är inte redo att rekommendera det till friska människor, när en sådan tvivelaktiga forskningsresultat. Så, hur mycket är en liknande analog miljö slim i apoteket: ca 300 ….

  Kan reglera doseringen, men vi minns fint och försiktigt: viktminskning är inte särskilt hårt. Köpa bättre tillskott på denna lista – vitaminer och kosttillskott för viktminskning i intervallet 100 …: toppen 16 som ska finnas i varje . Vi döljer inte, det är bara en stor välsignelse, inte fettförbrännare. Men ärligt talat

  Yttrandet från läkare Eco Slim

  Detta tillägg sammanfattning av certifierade läkare svaga vitaminer för “Shine öga”. I försäljning finns det mycket mer kraftfulla tillägg till ett reducerat pris. Dessutom vill jag påminna er om att det alltid finns en chans att få en bieffekt, så var inte lat för att gå till terapeut och be honom!

  Sammanfattning och slutsatser sammansättningen av taurin och bärnstenssyra är en intressant sak, men att förvänta sig att speciellt effekt är inte värt det, är det antagligen en placebo. För att vara ärlig, situationen som ett skämt: effektivitet 50%, eller det kommer att hjälpa eller inte. Koffein med en jätte kan knappast hänföras till om “dietprodukter” eftersom 600 mg koffein per dag kan öka den totala effektförbrukningen med cirka 100 kalorier. Koffein har andra potentiella fördelar: stimulering av ökad mobilisering och förbränning av fett (om det tas före träning) för att dämpa aptiten och öka icke-träningsaktivitet (här allt är väldigt individuellt, så lita på honom)

  .

  vitaminer Manufacturing Company “100% fettförbrännande kosttillskott” adore helt enkelt: presentera dem som några mirakel ämne som påskyndar ämnesomsättningen. Dessa vitaminer kan verkligen hjälpa till med matsmältningen, men det kommer inte att påverka hastigheten på ämnesomsättningen. Om folk märker positiva förändringar, det hela bara i en hälsosammare kost och en mer aktiv livsstil, och inte effekterna av livsmedelstillsatser. Naturligtvis finns det en fördel i dessa vitaminer, men försöker gå ner i vikt enbart genom användning av tillsatser utan att ändra strömmen eller in i schemat av fysisk aktivitet, inte kommer att fungera.

A
About Anja Ulf 27 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.