Grönt kaffe – åsikter, pris, var man kan köpa, apotek, är det värt det?

populariteten av grönt eller grönt kaffe har sin vetenskapliga bevis. Dessutom, i en amerikansk tv-show, har Dr Mehmet Oz genomförts för att leva ett unikt experiment. En hel del människor som har förlorat hoppet att återfå en vacker, frisk kropp, fick en chans, som, naturligtvis, klamrade sig fast. Med råkaffe, kan du sluta räkna kalorier, takten själv dieter och svält, motion och gå ner i vikt jämnt och snabbt.

Vad var experimentet teledoctor? Att han gav 400 g råkaffe tre gånger om dagen för varje deltagare. Alla som deltar i experimentet förlorade i två veckor om 3 kg.

Experiment med råkaffe

Vissa människor säger att ta kapseln grönt te 400 g, medan andra, såsom dietister kända personer, bör anspråk kapslar har 800 mg av grönt te.

Naturligtvis, det beror på hur snabbt du vill gå ner i vikt. Dessutom vill jag också att inte skada din hälsa. Om du dricker en kapsel på 400 g tre gånger om dagen, är det naturligtvis praktiskt taget motsvarar kapslarna på 800 g, två gånger om dagen. Så det finns ingen skillnad, vilken dos för att ta, eftersom i detta läge kommer att gå ner i vikt gradvis och utan att skada hälsan.

Om du behöver bli av med några pounds, bör ta 400 g råkaffe tre gånger om dagen. Detta kommer att vara tillräckligt för att förlora 3 kg på två veckor. Men när din vikt mycket mer än du vill dricka en påse av grönt te med ingefära två gånger om dagen 30 minuter före måltid.

På olika platser kan du hitta positiva recensioner om råkaffe och negativ. Till exempel sade en konsument att han förlorade tre veckor och 5,5 kg. Det hade ursprungligen 105,5 kg, och i slutet av den tredje veckan vikten var 100 kg. Detta folk dricka grönt kaffe med ingefära.

Från detta brev framgår det att resultaten är helt annorlunda. Så under loppet av experimentet, Dr Oz fick olika resultat, bara i genomsnitt var 3 kg. Ett förlorat 4 kg och den andra fick ett resultat i 1,5 kg. Men om denna teknik råkaffe i kombination med rätt kost och motion, resultaten kommer inte att vara förestående, kommer de att vara häpnadsväckande.

Ja, naturligtvis, bara inte riktigt litar på produktens kvalitet, men om du ser resultatet, då det yttrande ändras omedelbart. Och fick en annan dieters som förlorat tre veckor på 2,5 kg.

I programmet Dr Oz genomförde ett experiment där deltagarna inte har gjort några justeringar till ett normalt liv, och bara försökt att se hur råkaffe agerar oberoende.

Från dessa experiment fick veta att om du tar råkaffe med ingefära, kan du få ett bra resultat, när mer och inkludera en rätt kost och motion.

Det finns en fråga, kan jag ta grönt kaffe med ingefära äldre. Denna fråga kommer att svara på skrivelsen av en person som är 63 år gammal. Denna person sade att ta grönt kaffe, gå ner i vikt på en vecka 0,5 kg utan hunger mellan måltiderna.

Negativ effekt

Naturligtvis råkaffe, precis som alla andra bantning produkt har negativa recensioner. Vissa skriver att inte gå ner i vikt, tar detta innebär. Men det är inte samma personer och samma situationer. Många tror att om man tar råkaffe kommer gå ner i vikt på samma gång, fyllning snabbt fudami, läsk och feta livsmedel. Men effekten av denna dryck är vetenskapligt bevisat så det finns ingen anledning att inte lita på.

Mer viktigt att veta om det finns några biverkningar när de tar råkaffe. En flicka skriver att han tog denna dryck och första stora vikt och hade inga problem. Men sedan började lossna tårna och händer. Men många av dessa program inte, så jag bestämde att den här tjejen bara allergisk mot vissa ingredienser som består av drycken. Därför köper råkaffe, du måste noggrant studera etiketten och vara säker på att du inte har några allergier.

Vi avslutar Grönt kaffe

Du kan sammanfatta, det vill säga att ange alla för- och nackdelar av grönt kaffe.

Fördelar:

  • är det en helt naturlig dryck, utan några tillsatser,
  • effektivitet vetenskapligt bevisat,
  • inte bara hjälper till att bli av med övervikt, men också förbättra hälsan hos diabetiker och patienter med glykemi;
  • snabbar upp ämnesomsättningen som hjälper till att rengöra tarmarna;
  • renar kroppen för att förbättra hälsan i allmänhet,
  • minskar aptiten,
  • bränner fett för att gå ner i vikt.

De nackdelar med råkaffe:

  • antalet förlorade kg av var och en är olika;
  • lite dyrt till priset för vissa människor, särskilt för dem som bara vill följa en riktig kost;
  • förbjudet att använda för gravida kvinnor.

Green kaffeextrakt är en produkt som kommer att bidra till ett säkert och effektivt sätt att bli av med extra pounds. Dessutom genomför ett experiment, såg den positiva användningen av råkaffe mycket mer än minus. Och nackdelarna är så små att de inte bör beaktas. Råkaffe är en produkt som är lämplig för de människor som är villiga att spendera stora pengar för att förlora många pounds.

För att uppnå goda resultat, grönt kaffe bäst tas med ingefära och lägga rätt kombination av kost och lätt motion, även om det bara går. Men att välja grönt kaffe, måste du titta på förpackningen att det anges att mängden klorogensyra mer än 45%.

Många vetenskapliga studier har visat att grönt kaffe en gynnsam effekt på den mänskliga kroppen för ett stort antal indikatorer. Bland dessa riktningar, hjälper råkaffe i kampen mot fetma. krävs inte veta mycket, inte att gissa att råkaffe inte rostade kaffebönor.

Hur råkaffe? Denna dryck har skapat ett enormt intresse i forskarvärlden, och i synnerhet som fettförbränning läkemedel. Det visade sig att denna effekt beror på klorogensyra som finns där. Detta element bidrar till att fördröja nedbrytningen av fett i matsmältningssystemet, och saktar absorption i blodet redan bryts ner till monosackarider.

Hur fungerar fett? Grund av den snabba absorptionen av tunga kolväten deponeras subkutant fett. Sålunda klorogensyra fördröjer nedbrytningen av dessa kolväten, förhindrar subkutant fett. Men om du ska äta mindre av dessa kolhydrater, kan i deras brist, att bryta ner existerande kroppsfett den klorogensyra.

Green kaffe innehåller koffein, som är känd för sin egendom för att påskynda ämnesomsättningen. Det hjälper också att bli av med mycket kalorier. Om du dricker en kopp grönt kaffe efter måltid, så du kan bli av med övervikt.

Vad är skillnaden mellan klassiska och rostade råkaffe

Nyligen har experter upptäckte att kaffe innehåller mycket näringsämnen som rostningsprocessen försvinner. Detta tyder på att rostade kaffebönor inte har samma egenskaper som grönt.

Rostat kaffe, naturligtvis, innehåller koffein, men klorogensyra i processen för rostning raster, så rostade har en sådan fettförbränning effekt att grönt.

Green kaffe har många användbara egenskaper: det främjar en snabb mättnad, utan att ha nästan inga kalorier. Denna dryck ger energi, kraft och full av energi.

Green kaffe är den perfekta hjälpare i kampen mot fetma, särskilt för dem som tittar på deras hälsa och vill stanna i god form. Det är värt pengarna, särskilt i kampen mot fetma är inga småsaker.

Det har visat sig att för att bibehålla siffran i gott skick och att uppnå harmoni är det bäst att dricka ekologiskt kaffe speciellt om det är en grön naturligt.

Green kaffe är den säkraste typen av kaffe som du dricker mycket mer än den vanliga rostade.

franska forskare upptäckt i grönt kaffe koffein som förbättrar huden, vilket gör det fastare och har även en positiv effekt på processen för viktminskning. Även i samband med forskning, fann att det innehåller ämnen som bryter ner fettceller. Jämfört med vanlig råkaffe mycket snabbare att göra sitt jobb.

Efter experimentet, konstaterades det att de som drack vanligt rostat kaffe, förlorade 14% kroppsfett, och de som drack grönt – 46%. Av detta kan vi dra slutsatsen att grönt tre gånger snabbare att klara av de extra pounds.

Grönt kaffe innehåller över 7% av klorogensyra, som hjälper till att omvandla fett till energi. Så om du kombinerar dess användning med fysisk träning, kommer viktminskning ske snabbt.

Med råkaffe, kan du förlora en månad 2 till 3 kg, men om du inte ändrar din vanliga kost, och kommer inte att överstiga kaloriinnehållet i livsmedel.

Amerikanska forskare har visat att grönt kaffe bidrar till mindre upptaget av socker i tarmen, så vikten börjar snabbt minska. De erkänner också att klorogensyra hjälper till att snabbt bränna fettceller. Själv är klorogensyra är en kraftfull antioxidant som positivt påverkar viktminskning och allmänna hälsa.

About Anja Ulf 27 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.