Immuno Fit Neo ProduktöversiktOm det finns ett behov av att tillämpa denna dopolneniea under amning, amnings denna period är det bättre att avbryta. Ta inte samtidigt med gepattoksicheskimi dopolnenieami – amiodaron, metotrexat, ketokonazol, steroider

.

Assign inuti, oralt, i form av dekokt av minuter före måltid, 3 gånger om dagen. Senaste dopolneniea mottagning under dagen måste göras senast 17 timmar om dagen.

Immunofit Neo

Vuxna och barn från 12 år att ta i form av värme till 150 ml i 20-30 minuter före måltid

3 gånger per dag (sista upptagande – senast 17 timmar). 2 filterpaketet häll 150 ml kokande vatten, i en förseglad behållare under 15 minuter. På grund av bristande erfarenhet av ansökan dopolneniea under graviditet bör inte användas till dessa patienter. Om det behövs bör använda dopolneniea under amning sluta amma.

Behandlingstiden beror på sjukdomsförloppet och bestäms på individuell basis av den behandlande läkaren. Att förbereda buljongen måste ta 2 msk samling brygd av 0,5 liter kokande vatten, i en förseglad behållare eller termos för en timme att filtrera.

rekommenderas inte att användas utöver (över 8 veckor), en lång tid. Som ett resultat, kan de immunstimulerande effekterna av echinacea minska effekten av dopolnenieov tillhandahålla en immunsuppressiv effekt. Överkänslighet mot någon komponent dopolneniea.

För vuxna och barn över 12 år för att ta form av värme i 150 ml minuter före måltid 3 gånger per dag (sista entré – senast 17 timmar). Överkänslighet mot dopolneniea komponenter. Renar blodet och limfuot toxiner, virus, bakterier och bakterier, hjälper kroppen att mobilisera kroppens försvar. Den balanserad sammansättning av växtkomponenter främjar normal ämnesomsättning i kroppen. Originalförpackningen inte är vid en temperatur över 25 ° C och räckhåll för barn.

är tillgängligt för försäljning i form av örtteer (finhackad rå), förpackade i förpackningar om 100 gram i pappersbunten. Läkemedel tillägg ska inte användas efter det utgångsdatum som anges på förpackningen. Villkor och term hraneniya.Hranit i en torr, skyddad från ljus och utom räckhåll för barn, vid en temperatur av 15 – 250C. Interaktion med andra läkemedel sredstvami.Nezhelatelnoe interaktion med andra läkemedel är inte känd. Funktioner primeneniya.Primenenie dopolneniea under graviditet och amning är möjligt om användningen av ansökan överstiger den potentiella risken.

Hälsosam kost

  • Sirap-L-karnitin 20% serien “Mirolla” – rören i injektionsflaskor med 50 till 500 ml
  • Series “Blommor liv” balsam “ALFITBRONHO.” – flaskor flytande i injektionsflaskor av 100 till 500 ml
  • Silvergard -. ampuller flytande i flaskor om 100 ml och 500 ml
  • Sirap L-karnitin 10% serien “Mirolla.” – rören i injektionsflaskor med 50 till 500 ml.
  • SAFI – ampuller flytande i flaskor om 100 ml, 200 ml, 500 ml

.

Struktur och sammansättning

hjälpte förhindra spridning av akut virusinfektion omedelbart vid första tecken på infektion. Lindrar symtomen om skärpt sjukdom och behandlingen påbörjas senare. Dessutom är det ett utmärkt förebyggande tillsats under säsongen av förkylningar och infektioner.

Do gäller inte om patienten har en överkänslighet (allergi) mot en av de komponenter som ingår i dopolneniea. Det är också effektivt som en tonic och tonic utses för att förbättra prestanda under extrema arbetsförhållanden, samt för att öka aptiten. Administreras i kombination terapi asteniska tillstånd, fysisk och psykisk trötthet, efter en ansträngande somatiska eller infektionssjukdomar hos alkoholism. Det används i som ett profylaktiskt medel i fara förkylningar sjukdomar.

Immunofit Neo

Den ursprungliga förpackningen vid en temperatur som inte är högre än 25 ° C i räckhåll för barn. Grund immunstimulerande verkan av Echinacea kan minska effektiviteten dopolnenieov med immunundertryckande verkan. Om nödvändigt, ordinerats av läkare, behandling kan upprepas.

I vissa fall, de observerade biverkningarna av allergisk natur, som uppstår när patienten är allergisk mot en av komponenterna som utgör dopolneniea. Om så är nödvändigt, är att utse en läkare får upprepa behandlingen efter ett avbrott.

Jag är glad det låga priset och det faktum att det inte finns några biverkningar. Vid infektion, influensa och andra infektioner, förutom hjälpa döda virus och förhindra komplikationer för två dagar. På Information ges endast i informationssyfte och bör inte användas som en guide för självläkande. Endast en läkare kan avgöra om utnämningen dopolneniea, liksom för att bestämma doser och metoder för ansökan.

För hela familjen med mynta och citronmeliss, 50 g, h / N-serien Aghidel nummer 13. Med hjälp av traditionella metoder för undersökning, kontroll och insamling av mänsklighetens historia, vill veta möjligheterna att läka växter, använder också en omfattande diagnos baserad på Voll metoden. Biolog, för att förbättra hälsan specialist med erfarenhet mer än 20 år. Det rekommenderas också att hålla tillägg på ett torrt ställe, i direkt solljus.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*