Vitaelife Pharma Vitamin D3 – åsikter, kommentarer, pris, var man kan köpa

Beroende på var du bor, kan du behöva en speciell lysrörsbelysning eller ett vitamintillskott eftersom kroppen kan vara ett underskott på D3. Det är troligt att du inte ens vet hur viktigt detta vitamin är för din kropp! Låt oss undersöka alla som är ansluten med det.

Vad är vitamin D3?

Innan att förstå, vad är fördelen med denna ingrediens, bör du veta vad det är. Vitamin D3 är den mest tillgängliga formen av vitamin D. Den kan erhållas från ett antal produkter, vanligen anrikade, även om antalet är ganska liten. Det viktigaste sättet att få – när de utsätts för solljus på huden. Vitamin viktigt för ett antal funktioner i kroppen, ändå många människor inte får tillräckligt, särskilt på vintern. Detta innebär att rätt näringstillskott. Enligt en färsk undersökning, mer än en miljon människor med nedsatt nivå av vitamin D. Det är värt med tanke på att solskyddsmedel, trots att användningen av dem är uppenbar, kan det vara ett problem – de blockerar produktionen av vitamin D3 i kroppen. Detta betyder inte att de skulle ge upp, behöver bara fylla gapet D3 från andra källor, främst med hjälp av speciella vitaminkomplex.

Hur mycket vitamin vi behöver och hur man får det?

Både vuxna och barn uppmuntras att från 600 till 4000 enheter av vitamin, men för att uppnå detta antal på vintern är mycket svårt. Mat substansen är sällsynt, oftast mejeriprodukter, spannmål eller spannmål berikade med detta vitamin för att förbättra människors hälsa. Fet fisk som lax, tonfisk och sardiner samt ägg och shiitake svamp är naturliga källor till vitamin önskas, men absorberas endast i vissa förhållanden, till exempel, närvaron i kroppen tillräckligt med järn. Kort sagt, är ganska svårt att få vitamin från mat i absoluta tal. För att förstå vad som är situationen med D3 i ditt fall lägga fram ett blodprov. Detta är viktigt eftersom vitamin D3 är förknippad med ett antal användbara egenskaper. Låt oss undersöka den mest imponerande av dem mer i detalj. Du vill ge dig själv en tjänst!

Mood förbättring

I hjärnan, det finns receptorer för vitamin D3. Låga nivåer av ämnet kan leda till problem med humöret, eftersom det är nödvändigt för kroppen att tillverka signalsubstanser, kemikalier som hjälper att stabilisera känslor. Om du ständigt märker själv nedstämdhet eller lider av depression, tänka, är inte om orsaken till ett sådant problem i brist på vitaminer i kroppen?

Skydd hjärta ​​H2>

Nyligen genomförda studier har visat att vitamin D3 kan spela en roll i regleringen av blodsockret och stärka hälsan på lång sikt. Kom ihåg att alla funktioner i kroppen är sammankopplade. När du stöder en aspekt, till exempel, benhälsa, stödja dig alla andra funktioner i kroppen. Påverkan på hjärthälsa illustrerar perfekt denna situation: effekten är indirekt, men mycket viktigt, särskilt för personer med anlag för hjärt- och kärlsjukdomar eller andra riskfaktorer

.

Stärka ben

Forskarna säger att vitamin D3 hjälper till att reglera nivåerna av kalcium och fosfor i kroppen, vilket är viktigt för friska och starka ben. Dessutom vitamin behövs för tillväxt och bildning av nya celler benstrukturen. Den brist på detta ämne ökar risken för skador ben och osteoporos. För att övervaka nivån av D3 du behöver hela livet, i ålderdomen inte att drabbas av benskörhet.

Cancer prevention

Enligt vissa källor, vitamin D3 kan kopplas till förebyggande av cancer, särskilt om det gäller tumörer i kolon, erektion eller bröstcancer. Teorin är ganska logiskt, eftersom detta vitamin hjälper till att reglera celltillväxt, och sålunda förhindrar potentiellt bildandet av celler i tumörvävnader. Men forskarna konstatera att detta konto kräver ytterligare utredning. Forskarna har inte kunnat till fullo förstå förhållandet mellan cancer och vitamin dock att ta itu med underskottet av användbara ämnen kommer definitivt inte vara ett misstag. Alla åtgärder för att skydda sig mot cancer, är lämpligt.

Minne konsolidering

vitamin D3-receptorn i hjärnan är inte bara nödvändigt att kontrollera känslor. När du står inför ett underskott på nödvändiga ämnen, receptorerna inte kan fungera normalt, vilket ökar risken för demens. Vetenskapliga bevis visar att risken för kognitiva problem blir fyra gånger högre för dem som har en låg nivå av viktig vitamin. Om du vet att du är i riskzonen för att utveckla Alzheimers sjukdom eller andra sådana sjukdomar, vara noga med att följa D3 nivå. Detta kommer att hjälpa dig att hålla ett bra minne i hög ålder.

Förstärkning av immunsystemet

Vitamin D3 din kropp behöver för att återställa hälsan. Celler, som ger immunsystemet behöver vitamin D3 för att kämpa mot patogener som virus och olika bakterier. När nivån av vitamin D3 är kraftigt reducerad och underskottet börjar, kanske du märker att du blir sjuk mycket oftare. Faktum är att din kropp förlorar helt enkelt den normala förmåga att bekämpa infektioner. På vintern detta problem blir särskilt akut. Vitaminkomplex kommer att bidra till att undvika detta.

Stabilisering av blodtryck

Experter säger att vitamin spelar också en viktig roll i systemet som kontrollerar blodtrycket. Den brist på vitamin förvärra problem med tryck, särskilt hos personer som är benägna att dem. Fullständig diagnos av organismen. Kanske, i stället för läkemedel utanför trycket du helt enkelt ta bort från ett underskott på D3.

En normal matsmältningssystemet

Vitamin D3 spelar en viktig roll vid undertryckande av inflammatoriska processer i tarmen. Personer som lider av colon irritabile, vanligtvis kännetecknas av brist på detta vitamin. Brist resulterar i en förhöjd inflammatoriska processen i matsmältningskanalen, vilket förstärker de symptom på sjukdomen. Om du lider av denna sjukdom, försök att inte bara hålla sig till rätt kost, stabilisera läget i mikrofloran, men också att ta ett blodprov för att utesluta sann underskott på D3.

De bästa sportresultat

Vitamin D3 hjälper till att öka muskelstyrka, förbättrar balansen och ger goda resultat, som deltar i ämnesomsättningen i musklerna. Kort sagt, kommer användningen av detta vitamin hjälpa dig komma i form! Om du planerar att delta i idrottstävlingar eller bara vill ha snabbare ner i vikt, bör du överväga detta faktum.

Möjlig skydd mot diabetes

Enligt vissa källor, hjälper vitamin D3 att reglera insulinnivåer. Detta ämne hjälper till att stabilisera glukosnivån i blodet, eftersom det stöder effekten av insulin och ger hälsa till cellerna i bukspottkörteln. Detta komplex effekt är av stor betydelse, så att folk med diabetes av något slag eller som löper risk att utveckla sjukdomen, se till att regelbundet övervaka inte bara nivån av glukos i blodet, men mängden D-vitamin.

A
About Anja Ulf 27 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.