Vitaelife Pharma Vitamin D3 – pris, var man kan köpa, kapslar

För att säkerställa full funktionalitet i alla system i kroppen behöver olika substanser, eftersom deras brist stör metaboliska processer.

En särskild roll i människors hälsa ges vitamin D3 – vad är det för kvinnor, hittar du nedan. Det vetenskapliga namnet på denna fettlösliga förening är kolekalciferol. Den innehåller Spetsreportazh och mat.

kolekalciferol är involverad i organiska processer. Dess brist försämrar mänsklig prestation och framkallar sjukdom. Låt oss diskutera varför kroppen behöver vitamin D3.

 • Skelett. I denna struktur ämnet ansvarigt för absorption av kalcium och magnesium att bilda ben och tandvävnad. Den reglerar också förhållandet mellan kalcium och fosfor och ökar flödet av mineral i skelettet.
 • Immunity. När en tillräcklig mängd benmärg syntetiserar en fullvärdig immunceller. Kroppens försvar stiga.
 • Nervsystemet. Här vitamin D3 justerar nivån av kalcium, vilket säkerställer jämnt flöde av nervimpulser. Möjligheten att behandling av multipel skleros med hjälp av fettlösliga produkt på grund av förmågan hos den aktiva komponenten till regenereringen av nervmembran.
 • Det endokrina systemet. I den glandulära miljön D3 normaliserar syntes av insulin och glukosnivåer i blodet.
 • Tillväxten av celler. Kolekalciferol stödjer processerna för tillväxt och förnyelse av celler. När det finns i kroppen i tillräckliga mängder, risken för utveckling av cancerceller i bröstet blir minimal. Utomhusbruk av kalcium förbättrar hudens kondition psoriasis.

Hur att bestämma halten av D-vitamin i blodet hos kvinnor och för att veta om det är normalt?

För denna patient, lämna över analysen på koncentrationen av ergokalciferol och kolekalciferol (vitamin D2 och D3). Svaren från undersökningen läkaren diagnostisera hypervitaminos eller brist på vitamin och besluta om lämpligheten av att utse specreports.

För analys tekniker tar venöst blod på morgonen. Ät innan du går till det omöjliga kliniken. Normalvärdet för koncentrationen av båda formerna av D-vitamin är erkända som 10 till 40 mkg / l. den Optimal dagliga intaget av kolekalciferol för kvinnor är:

 1. flickor – från 2,5 till 5,0 | j, g, eller 100 -. 200 lU
 2. Expectant mödrar och amning är 10 mcg (400 IU).
 3. För damerna – 10 – 15 mg, d v s 400 -. 600 lU
 4. OL>

  Orsaker och symptom på beriberi

  Den främsta orsaken till bristen på vitamin D3 är bristen på solljus och solinstrålning av lokalerna. Dessa frågor är bekant för invånarna i de kalla områden, där långa vintern inte tillåter huden att få en användbar substans från solens strålar.

  Läs executeu vitamin D bättre ta en vuxen

  Utveckling av underskott bidra till sådana faktorer som:

  1. Behandling med antacida.
  2. En vegetarisk kost.
  3. patologi i levern och njurarna.
  4. Age efter 50 år.
  5. Graviditet och GW.
  6. Felaktig kost med brist på ranson för mejeri- och fiskprodukter.

  Hos patienter med njurinsufficiens, Crohns sjukdom, cystisk fibros och celiaki absorptionen av vitamin D3 från mat långsamt. Som ett resultat, lider kroppen från brist.

  Symtom på brist på vitamin D hos kvinnor är:

 • Osteoporosis.
 • Insomnia.
 • Den brist på aptit.
 • Problem med synen.
 • Långsam läkning av frakturer.
 • Brännande känsla i orofarynx.
 • Försämring av allmänna hälsa.
 • Svag prestanda på grund av utmattning.
 • osteomalaci, eller förtunning av benvävnaden (skelettet kollapsar på grund av urlakning av kalcium).

Diet för att berika kroppen med vitamin D3

För att kompensera för bristen på kolekalciferol kan vara den följande dieten. Att komponera en ny diet kvinnor bör veta vad livsmedel innehåller vitamin D3.

En fettlösliga föreningen rik på mejeriprodukter, vegetabiliska smör, ägg, ost och fisk och skaldjur:

 1. kaviar.
 2. tonfisk.
 3. Sill.
 4. makrill.
 5. Alger.
 6. Fiskolja.
 7. Levern torsk.
 8. OL>

  För att mätta kroppen kolekalciferol är användbar för att ta jäst, det finns rätter med vilda svamp kantareller, äta fett kött (anka, fläsk), lever, fläsk- och nötkött.

  Vegetable maten är dålig på vitaminer, så vegetarianer behöver konsumera potatisrätter, havregryn, sallader med persilja, med nässlor, hästsvans. I varmt tiden på året är det ofta rekommenderas att ta en sol bad.

  Läkemedel med vitamin D3

  Tillämpningen av medicinska former av vitamin D3 visar brist och hypovitaminosis. De är föreskrivna för behandling och förebyggande av hypokalcemi, tetani och rakitis staterna.

  Tillräckligt ämnet måste tonårsflickor som är fortfarande under utveckling och deras ben för normal formation kräver sodaprodukter

  Läs useprivatekey för kvinnor efter 30, 40, 50, 60 år -. Som är bättre

  Mogna kvinnor i klimakteriet och postmenopausala kvinnor är en allvarlig hormonella förändringar, farliga osteoporos. Ta vitamin D3 efter 45 år för att förebygga sjukdomar i skelettsystemet och upprätthållandet av de endokrina körtlarna.

  Farmakologisk medel vitamin D3:

 • kolekalciferol är naturligt vitamin.
 • Psorcutan med kalcipotriol – en syntetisk analog av kalcitriol
 • .

 • Calcitriol, den aktiva formen av substansen, syntetiseras från Naturprodukte.
 • Fiskolja kapslar -. Källa för olika former av vitamin

Hög efterfrågan och användarvänlighet, Vigantol, Complivit, Nycomed Forte, kalcium D3, Centrum, Osteotriol, Natecal D3.

Instruktioner för användning av Aquadetrim och andra medel med vitamin D3 beskriver samtliga fall som anses indikationer för deras användning. Är osteopati på bakgrunden av metabola sjukdomar, urlakning av kalcium från tänder och ben, osteomalaci, av olika skäl, återhämtningsperioden efter frakturer.

För att öka nivån av kalcium i blodet efter läkemedlet konsumeras oralt för 1 – 1,5 månader. Daglig dos av 2000 – 5000 IE. Upprepad behandling av beriberi utförs efter en veckas uppehåll.

Video: kalcium är ett element för ben

.

Som en förebyggande åtgärd vitamin D dricka under flera år. Kurser är utformade på en 3 – 4 veckors intervall om 30 – 60 dagar. Krämer med vitamin D3 föreskrivs för patienter med psoriasis.

Komplex vitamin-mineralpreparat tillåts att ansöka om själv förebyggande av beriberi (Alphadol-kalcium, Vittri, Sana-Sol, Multi vitaminer, Watering, etc). Nyfödda flickor för förebyggande av rakit är det bättre att ge oljelösningar av D-vitamin.

A
About Anja Ulf 27 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.